Kayseri haftaya elektrik kesintisiyle başlayacak!

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi (KCETAŞ), Kayseri'nin birçok ilçesinde haftanın ilk gününde sabah saatlerinden itibaren elektrik kesintisi yaşanacağını paylaştı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri haftaya elektrik kesintisiyle başlayacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi (KCETAŞ), vatandaşları yaşanacak elektrik kesintilerine ilişkin uyardı. Kayseri’nin bazı ilçelerinde ve mahallelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacak. KCETAŞ yaptığı açıklamada bugün (10 Haziran Pazartesi) sabah saat 08.30 itibari ile bakım onarım ve yatırım çalışmaları dolayısıyla İncesu, Talas, Sarız, Tomarza, Yahyalı, Melikgazi, Kocasinan ve Gemerek ilçelerinin bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaptı.

İşte kesinti yapılan ilçeler:    

Kayseri haftaya elektrik kesintisiyle başlayacak!Kayseri haftaya elektrik kesintisiyle başlayacak!Kayseri haftaya elektrik kesintisiyle başlayacak!Kayseri haftaya elektrik kesintisiyle başlayacak!

Yine KCETAŞ öğleden sonra yatırım çalışmaları ve bakım onarım çalışmaları sebebi ile Melikgazi, Sarız ve Kocasinan ilçelerinin bazı mahallelerinde kesintiler yapılacağını ifade etti.

İşte kesinti yapılacak ilçeler:

Kayseri haftaya elektrik kesintisiyle başlayacak!Kayseri haftaya elektrik kesintisiyle başlayacak!Kayseri haftaya elektrik kesintisiyle başlayacak!