Kayseri güç savaşlarının kurbanı mı olacak?

Kayseri Milletvekilleri yıllardır birlikte hareket edemedi. Kayseri'nin hak ettiği yere gelmesinin önündeki en büyük engel de bu bence. Peki bu kez olacak mı yoksa şehrin hayali olan bu beklenti güç savaşlarının kurbanı mı olacak ?

Kayseri güç savaşlarının kurbanı mı olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığına oturan Mehmet Özhaseki'nin yaptığı açıklamalar tartışmaları da beraberinde getirdi. Muhalefet Milletvekillerini hedef alan Özhaseki'nin, "Bu yeni dönem muhalefetteki arkadaşlar şehrimizi kötülemekten vazgeçsin. 10 Milletvekilimiz kol kola girsin, ben de 11. milletvekili olarak çalışacağım." sözlerini değerlendiren Gazeteci Osman Çiftci dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Çiftci yazısında, "Kayseri siyasetinin yıllardır zirvesinde olan ve Kayseri Milletvekilleri ile birlikte hareket etme zemini oluşturmayı başaramayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bir açıklama yaptı. Yıllardır zirvedeki konumuna rağmen Kayseri Milletvekillerini bir araya getiremeyen Özhaseki’nin “10 milletvekilimiz kol kola girsin” sözleri oldukça manidar." ifadelerine yer verdi.

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'ın Özhaseki'ye cevabına da dikkat çeken Çiftci, Özhaseki'ye seslenerek, "Eğer samimi ise Kayseri zirvesi başlatmasının önünde hiçbir engel yok." dedi.