Kayseri Gross 8'inci şubesini açtı!

Kayseri Gross yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda 8. şube Beyazşehir'de hizmete girdi.

Kayseri Gross 8'inci şubesini açtı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Gross yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. ‘Kaliteyi ucuza satıyoruz' parolasıyla yola çıkan Kayseri Gross yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Ekonomiye ve istihdama katkı sunan Kayseri Gross'un 8. Şubesi Beyazşehir’de hizmete  girdi. 

Çatısındaki Güneş Enerji Sitemi ile kendi enerjisini de kendi üreten, bu özelliği ile de çevreye de katkım sunan Kayseri Gross yaklaşık  400 kişiye de istihdam sağlıyor.

Diğer yandan Beyazşehir Şubesinin açılışına, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu,  Müftü Şahin Güven, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve çok sayıda davetli katıldı. 

Kayseri Gross Genel Müdürü Tekin Taşınma, açılışta yaptığı konuşmada ilk günden bugüne kaliteyi ucuza sunma hedefiyle yola devam ettilerini, bundan sonrada kaliteden ve hesaplı alışverişten ödün vermeden çalışmalara devam edeceklerini söyledi. 
Yapılan konuşmaların ardından açılış dualar eşliğinde gerçekleştirildi. Açılışa özel indirimler de dikkat çekti. 
BAŞKANLAR'DAN "HAYIRLI OLSUN" MESAJLAR 
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, açılış sonrası açıklamasında, "Kocasinan Mahallemizde faaliyete girmiş olan KayseriGros alışveriş merkezinin açılışını gerçekleştirdik. Rabb'im hayırlı ve bereketli kazançlar nasip etsin." ifadelerini kullandı. 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, "KayseriGross Marketin Beyazşehir şubesinin açılışını gerçekleştirdik. Şehrimizin istihdamına sağladıkları katkı için iş yeri sahibine teşekkür eder, helalinden bol kazançlar dilerim." dedi.