Kayseri-Girne Hattı!

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'inci yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte, Talas Belediyesi'nin Kayserili gazilerin anılarıyla Kıbrıs Barış Harekatının bilinmeyenlerinin anlatıldığı 'Kayseri-Girne Hattı' kitabının da tanıtımı yapıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri-Girne Hattı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dönemin Başbakanı merhum Bülent Ecevit’in ‘Biz aslında savaş için değil, barış için ve yalnız Türklere değil, Rumlara da barış getirmek için adaya gidiyoruz.’  sözleriyle duyurduğu Kıbrıs Barış Harekatı 50. yılında.

Kayseri-Girne Hattı!

Talas Belediyesi Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yılı nedeniyle bir etkinlik düzenleyerek, Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan Kayserili Gazilerin anlatımlarından yola çıkarak hazırlanan ‘Kayseri-Girne Hattı’ kitabının da tanıtımını yaptı. Törene Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanımız Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, şehir protokolü ve Kıbrıs Gazileri katıldı.

Kayseri-Girne Hattı!

Etkinliğe ev sahipliği yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ‘Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç, Garnizon Komutanımız Hava Tuğgeneral Sn. Haldun Taşan, şehir protokolümüz ve kıymetli gazilerimizin katılımıyla Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yıldönümü münasebetiyle düzenlediğimiz programda Kayserili gazilerin hatıralarının anlatıldığı ‘Kayseri-Girne Hattı’ kitabımızın tanıtımını yaptık. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’ dedi.