Kayseri Erciyesspor bildiğiniz gibi

Kayseri Erciyesspor bildiğiniz gibi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyesspor, mağlubiyetler serisini sürdürdü.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Mavi-Siyahlılar, sahasında Diyarbekirspor A.Ş'yi ağırladı. Maça tutuk başlayan Erciyesspor, 4. Dakikada konuk ekibin golcü ismi Mustafa Aydoğdu’yu durduramadı ve 1-0 geriye düştü. Golden sonra etkisiz futbolunu sürdüren Mavi-Siyahlılar, 45. Dakikada Mehmet Özdıraz’ın golüne de engel olamadı ve soyunma odasına 2-0 yenik gitti.

Maçın ikinci yarısında çok daha istekli bir futbol sergileyen Erciyesspor, oyuna 64. Dakikada dahil olan Okan Yenidünya ile 65. Dakikada golü buldu. 6 maçlık Okan ile bozan Mavi-Siyahlılar, bu golün hemen ardından 66. Dakikada Aykut Çift ve 68. Dakikada Mustafa Aydoğdu’nun gollerine engel olamadı ve 4-1 geriye düştü. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu geçen doksan dakika 4-1 Diyarbekirspor A.Ş’nin üstünlüğü ile sonuçlandı.

Kayseri Erciyesspor, bu sonuçla -2 puanla ligin son sırasında yer aldı. 8 maçta 1 beraberlik, 7 yenilgi alan Mavi-Siyahlılar, rakip takımlara sadece 1 gol atarken, kendi kalesinde ise, 20 gol gördü. Maddi anlamda büyük sıkıntı çeken ve kapanmakla karşı karşıya kalan Erciyesspor, ligin 9. Haftasında deplasmanda Turgutluspor’un konuğu olacak. Mavi-Siyahlı takımın, Manisaspor deplasmanına gidip gitmeyeceği merakla bekleniyor. Daha önce Van deplasmanına gidemeyerek 3 puanı silinen Erciyesspor, turgutluspor maçına çıkmadığı taktirde Bölgesel Amatör Küme’ye düşmesi kesinlik kazanacak. Turgutluspor – Kayseri Erciyesspor maçı 22 Ekim Pazar günü Manisa Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda saat 15:00’te start alacak. Haber: Hakan Çiftci