Kayseri Emniyeti'nden sağlıklı gelecek için Narko-Okul uygulaması

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri Hacı Ali Karamercan Anadolu Lisesi çevresinde gerçekleştirdiği Narko-Okul uygulamasında 14 araç ve 33 şahsı sorguladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Emniyeti'nden sağlıklı gelecek için Narko-Okul uygulaması

Kayseri'de 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla beraber binlerce öğrenci okullarında eğitimine başladı. Okullarda eğitime başlanmasıyla birlikte Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri de okul çevrelerindeki güvenlik uygulamalarını artırdı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hacı Ali Karamercan Anadolu Lisesi civarında Narko-Okul uygulaması gerçekleştirdi. Okulun normal olarak dağılmasına kadar süren uygulamada, 14 araç ve 33 şahıs sorgulandı.

Emniyet yetkilileri, bu tür uygulamaların amacının gençleri bağımlılık yapan maddelerden uzak tutmak ve sağlıklı bir gelecek inşa etmek olduğunu belirtti. Kayseri Emniyet Müdürlüğü, geleceğimizin teminatı olan gençlerin korunması ve sağlıklı bir toplum yaratılması adına çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.