Kayseri Emniyeti bu suçu affetmiyor!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri 'Gereği yapıldı' operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Ekipler sosyal medya platformlarında 'Yeni Sanayi Bölgesinde drift' başlığıyla paylaşılan videolara yönelik çalışmaları sonucunda idari para cezası uygularken, şahısların sürücü belgesine 2 ay süreyle el konuldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Emniyeti bu suçu affetmiyor!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehrin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu çerçevede ekipler sosyal medyayı da mercek altına alıyor. 

Kayseri Emniyeti bu suçu affetmiyor!

Sosyal medyalarda trafiği tehlikeye düşürecek hareketler sergileyenler için de gerekli çalışmalar yapıyor. Son olarak Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Yeni Sanayi Bölgesinde Drift’ başlığı ile yayımlayan video için harekete geçti. Ekipler kısa sürece yaptıkları çalışmalar neticesinde ‘Kamunun Huzurunu Bozacak Şekilde Saygısızca Drift Atmak’ suçunu gerçekleştiren araç ve sürücüsünü yakaladı. 

Kayseri Emniyeti bu suçu affetmiyor!

Araç sürücüsüne 32.923 TL idari para cezası uygulanırken, sürücü belgesine 2 ay süreyle el konuldu. Emniyetten yapılan açıklamada, “Halkımızın huzurunu bozacak şekilde saygısızca araç kullanarak trafiği tehlikeye düşüren, drift atan, çevreye rahatsızlık veren araç ve sürücülerle mücadelemiz devam etmektedir.” denildi.