Kayseri Emniyeti 23 faili meçhul olayı çözdü!

Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kesinleşmiş hapis cezası bulunan 221 şahıs yakalandı.

Kayseri Emniyeti 23 faili meçhul olayı çözdü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de, kamu düzeninin sağlanması ve suçla mücadele kapsamında kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. 07-13 Ekim tarihleri arasında yapılan çalışmalarda çok sayıda suçlu yakalandı, çalıntı eşyalar ele geçirildi ve kumar oynatan yerler kapatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü/Amirliği ekiplerince: 6136, 2521 ve 5729 Sayılı Kanun’a Muhalefet olaylarında 2 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız tüfek, 7 adet kurusıkı tabanca, 2 adet kapsam dışı bıçak, 46 adet fişek ele geçirildi.

23 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılarak, 20 hırsızlık şüphelisi yakalandı ve 2 şahıs tutuklandı. 2 adet çalıntı otomobil, 2 adet çalıntı elektrikli bisiklet ile birlikte, 875bin TL değerinde hırsızlık malzemeleri ele geçirildi. Çalıntı olunan mallar tam ve eksiksiz olarak sahiplerine teslim edildi. 

Bir işyerinde kumar oynatılması için yer ve imkân sağlayan 2 şahsa adli işlem yapıldı. Kumar oynadığı tespit edilen 4 şahsa toplamda 25 bin 700 TL idari para cezası uygulandı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından aranmakta olan toplam 249 yıl 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 221 şahıs yakalandı. 72 şahıs adli makamlarca tutuklandı. 

Emniyet Müdürlüğü olarak kent genelinde 'halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesi, suça karışmış şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.' denildi.