Kayseri Emniyet Müdürü de o pozu verdi

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan milli sporcumuz Yusuf Dikeç'in verdiği poz gündemden düşmezken, bir paylaşımda Kayseri Emniyet Müdürü Atanur Aydın'dan geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Emniyet Müdürü de o pozu verdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda atıcılıkta gümüş madalya kazanan milli sporcumuz Yusuf Dikeç’in müsabaka sırasında elleri cebinde, gözlüksüz ve kulaklıksız çekilen fotoğrafı adeta olimpiyatın simgesi oldu. Birçok kesimden insan sevinçlerini ‘Dikeç Hareket’ ile sergilemeye başladı. 

Kayseri Emniyet Müdürü de o pozu verdi

Kısa sürede hem ülke hem dünya gündeminde yerini alan Dikeç pozuna Kayseri’den İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın da destek verdi. İl Müdürü Aydın, yaptığı bir atış esnasında bir paylaşım yaparak, Dikeç ile gurur duyduğunu ifade etti. 

Aydın paylaşımında, “CANİK TTI Combat ile atış yapınca bu atış tarzı kaçınılmazdı. Her Türk gibi Yusuf Dikeç ile gurur duyuyorum. Başarıların daim olsun.” dedi. 

Kayseri Emniyet Müdürü de o pozu verdi

Diğer yandan bir süre önce Erva Spor Okulları Koordinasyon Birimi’nde gerçekleştirilen İstişare Toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, protokol üyeleriyle birlikte havalı tabanca atışı yapmıştı. İl Başkanı Üzüm’ün bir eli cebinde, göz kapağı ve kulak koruması gibi teçhizatlar olmadan atış yapması, ‘Dikeç’e rakip geliyor’ yorumlarını da beraberinde getirmişti. 

Kayseri Emniyet Müdürü de o pozu verdi