Kayseri'den Yozgat Boğazlıyan'a jest!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kendisinden destek isteyen Yozgat Boğazlıyan Yenipazar beldesini geri çevirmedi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'den Yozgat Boğazlıyan'a jest!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın başkanlığında toplanan Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Yenipazar Belediyesi’nin talebini geri çevirmedi. 

31 Mart 2024 seçimlerinde AK Parti’den Yenipazar Belediye Başkanı seçilen Mustafa Özer, Kayseri Büyükşehir Belediyesine, mücavir alanları içinde hizmet vermekte gecikme yaşadıkları gerekçesiyle, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyaç duymadığı ama kendilerinin kullanabileceği bir aracı talep etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Boğazlıyanlıların önemli bir bölümünün Kayseri’de yaşadığını belirterek, meclis üyelerinden bu talebe olumlu karşılık vermelerini istedi. 
KASKİ’nin bu alanda bir değerlendirme yaptığını belirten Büyükkılıç, ‘KASKİ’miz güzel bir kamyonunu burada tavsiye etmiş. Bizde sizlerin oylarıyla, meclis kararı alarak yardımcı olmak istiyoruz.’ dedi.