Kayseri'den sonra bir milletvekilli daha istifa etti!

Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın geçtiğimiz hafta İYİ Parti'den istifası sonrasında bir istifa haberi de İzmir'den geldi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Kayseri'den sonra bir milletvekilli daha istifa etti!

Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın İYİ Parti'den ayrılmasıyla başlayan istifa dalgası devam ediyor. Bu kez istifa haberi İzmir'den geldi.

Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın İYİ Parti’den istifası sonrasında Kayseri'de partiden art arda istifa ve görevi bırakma haberleri gelmişti. Bugün ise İYİ Parti'den bir milletvekili daha istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özlale, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Özlale şunları söyledi: "Bugün itibarıyla partimdeki görevlerimden ve partimden istifa ettiğimi kamuoyuna saygılarımla duyururum."

Kayseri'den sonra bir milletvekilli daha istifa etti!

Kayseri'de kimler istifa etmişti?

Geçtiğimiz hafta Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın İYİ Parti’den istifası sonrasında Develi Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Mustafa Ağca, eşi ve beraberindeki 7 kişi, İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nazlı Özsoy Şahin ve Sarız İlçe Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Şimşek istifa etmişti.