Kayseri'den hangi Kaymakamlar Vali Yardımcısı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı kararla Kayseri'den Hacılar eski Kaymakamı ve İncesu Kaymakamı Vali Yardımcısı olarak atandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayseri'den hangi Kaymakamlar Vali Yardımcısı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, 3 ile yeni emniyet müdürleri, 20 ilde yeni vali yardımcıları ve 127 ilçeye yeni kaymakamlar atanmıştır. Kayseri'de de biri emekli iki Kaymakam, Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Hacılar'ın 2022 yılında emekli olan sevilen kaymakamı Haluk Sezen Nevşehir Vali Yardımcılığına atandı

Hacılar İlçesinin eski Kaymakamı Haluk Sezen, Nevşehir Vali Yardımcılığı görevine getirildi. 2017 yılında Hacılar Kaymakamlığı görevine gelen Sezen, 2022 yılının Temmuz ayında emekli olmuştu. Hacılar'ın sevilen Kaymakamı Haluk Sezen için düzenlenen veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşanmış Sezen, veda yemeğinde yaptığı konuşmada, görev süresince eğitim ve diğer konularda önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, kendisinden sonra gelecek arkadaşının aynı gayretle çalışmasını temenni etmişti.

Kayseri'den hangi Kaymakamlar Vali Yardımcısı oldu!

Haluk Sezen'in kariyeri ve emekliliği

Haluk Sezen, 1969 yılında Mersin'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mersin'de tamamladıktan sonra 1991 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. 1992 yılı Temmuz ayında Nevşehir Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan Sezen, çeşitli il ve ilçelerde görev aldıktan sonra Hacılar Kaymakamı olarak atanmıştı. 2022 yılında emekli olan Haluk Sezen, kariyeri boyunca çeşitli önemli görevlerde bulundu.

Kayseri'den hangi Kaymakamlar Vali Yardımcısı oldu!

İncesu Kaymakamı Aydın Göçer Kars Vali Yardımcılığına atandı

Diğer bir önemli atama ise İncesu Kaymakamı Aydın Göçer'e yapıldı. 1989 yılında Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde doğan Göçer, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Gaziantep Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan Göçer, çeşitli illerde kaymakamlık görevlerinde bulundu. 2021 yılında İncesu ilçesine atanarak göreve başlayan Aydın Göçer, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kars Vali Yardımcılığı görevine getirildi.