Kayseri'den gidip Venezuella'ya mağaza açtılar!

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteren firmalardan biri olan İstikbal Mobilya Venezulla'da mağaza açtı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kayseri'den gidip Venezuella'ya mağaza açtılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteren firmalardan biri olan İstikbal Mobilya Venezulla'da mağaza açtı. Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin X hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile 2024 hedef pazar olarak Kuzey ve Güney Amerika’yı belirlediklerini bildirdi.

CEO Ertekin İstikbal Mobilya'nın paylaşımını alıntılayarak yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Latin Amerika’ya uzun zamandır ihracat yapıyoruz ama münhasır ilk mağazamızı Venezuella’da açtık. 2024 için mobilya markalarımıza Kuzey ve Güney Amerika’yı mağazalaşma için hedef pazar olarak belirledik. Çok hızlı bir şekilde mağazalaşmaya devam edeceğiz."

Kayseri'den gidip Venezuella'ya mağaza açtılar!

İstikbal Mobilya ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Isla de Margarita Venezuela’da İstikbal rüzgarı esti. İstikbal’in Güney Amerika’da ilk ve yurt dışındaki en büyük mağazalarından biri olan mağazanın açılışı; TC Karakas Büyükelçisi Sn. Aydan Karamanoğlu, Karakas Ticaret Müşaviri Sn. Samet Korkusuz, Erciyes Anadolu Holding CEO’muz Sn. Alpaslan Baki Ertekin, markamızın Genel Müdürü Sn. Mehmet Ali Yörük, markamızın İhracat Bölge Şefi Semih Tuncer ve Margarita Adası halkının değerli katılımları ile gerçekleşti. Ülkemizi temsil etmenin gururu ile Her yer güzel İstikbal’le."