'Kayseri'den AK Parti kongresine gidenler karantinaya alınsın'

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, AK Parti kongresi için Kayseri'den 56 otobüsün kalktığını belirterek, bu konuda dikkat çeken bir çağrı yaptı.

'Kayseri'den AK Parti kongresine gidenler karantinaya alınsın'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, AK Parti kongresi için Kayseri’den 56 otobüsün kalktığı yönünde kendilerine bilgi yansıdığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesinden, Başkan Memduh Büyükkılıç ismiyle gelen ve “Kalabalık ortamlara girmeyin” yazılı uyarı mesajını hatırlatan Kenanoğlu, “Bugün AKP 7.Olağan Kongresine Kayseri’den özel araçlar harici 56 adet otobüs kalktığı iddia ediliyor. İddia doğru ise tamamı dönüşte karantinaya alınması Covid-19 testi yapılması gerekir” dedi.
“BOŞUNA CAMİLERDEN SÜREKLİ ANONS YAPTIRMAYIN”
Tepkisinde “İnsanlarımız ekmek derdine düşmüş, borç ödemede zorlanırken eğer tekrar yasaklar gelirse bunun sorumlusu bizler olmamalıyız” diyen Kenanoğlu, “Sürekli tedbir mesajları denetimler varken ve tedbirler delinirken ilgililerin vatandaşı uyarması aklımızla alay ediliyor olması çok düşündürücü. Boşuna camilerden sürekli anons yaptırmayın. Yazık oluyor sağlık çalışanlarına. Yasaklar gelmemeli, tedbirler eşit olmalı” şeklinde konuştu.