Kayseri'deki Üniversitede 'Sahte mektup' alarmı: Dikkatli olun!

Kayseri'de bulunan Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) sahte mektup konusunda uyardı. Üniversiteden yapılan açıklamada 'Son günlerde bazı kötü niyetli kişiler tarafından Abdullah Gül Üniversitesi adına sahte kabul mektupları düzenlendiği tespit edilmiştir' denildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'deki Üniversitede 'Sahte mektup' alarmı: Dikkatli olun!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de faaliyet gösteren ve 11'inci Cumhurbaşkanı Abdulah Gül'ün adını taşıyan Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) sahte mektup uyarısı yaptı. Uyarıda kamuoyundan dikkatli olunması istendi. 

AGÜ'den sahte mektup uyarısı

Üniversite yönetimi, ‘Sahte Kabul Mektupları Hakkında Önemli Duyuru’ diyerek, kamuoyunu uyardı. Yönetim,  'Resmi e-posta adreslerimizden gelmeyen hiçbir kabul mektubuna itibar etmeyiniz ve kesinlikle ödeme yapmayınız' ifadelerine yer vererek, uyardı. 

Kayseri'deki Üniversitede 'Sahte mektup' alarmı: Dikkatli olun!

Sahtecilik girişimlerine karşı dikkatli olun

Bu konuda mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli olunması çağrısı yapan AGÜ yönetimi, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Son günlerde bazı kötü niyetli kişiler tarafından Abdullah Gül Üniversitesi adına sahte kabul mektupları düzenlendiği tespit edilmiştir. Üniversitemizin adını kullanarak yapılan bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olunuz. Uluslararası öğrencilere önemle duyurulur; Üniversitemizin resmi e-posta hesapları sadece agu.edu.tr uzantılıdır. Resmi e-posta adreslerimizden gelmeyen hiçbir kabul mektubuna itibar etmeyiniz ve kesinlikle ödeme yapmayınız. Uluslararası öğrenci başvuruları için yalnızca üniversitemizin resmi web sayfası olan https://intoffice.agu.edu.tr/ kullanılmalıdır. AGÜ'nün resmi internet sayfası haricinde başka isimler ve uzantılarla oluşturulan sahte internet sayfalarına itibar edilmemesi gerekmektedir. Bu tür sahtecilik girişimlerine karşı dikkatli olmanız ve şüphe duyduğunuz durumlarda üniversitemizle iletişime geçmeniz önemle rica olunur.

Uyarı aynı zamanda İngilizce'de yapıldı

Kayseri'deki Üniversiteden 'Sahte mektup' alarmı!