Kayseri'deki Sivaslılar yarın orada buluşacak! İşte nedeni...

5 Ağustos Dünya Sivaslılar Günü dolayısıyla Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda bir etkinlik düzenlenecek. Kayseri'de ilk kez gerçekleştirilecek etkinliğin renkli sahnelere ev sahipliği yapması bekleniyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'deki Sivaslılar yarın orada buluşacak! İşte nedeni...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Her yıl 5 Ağustos Dünya Sivaslılar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Türkiye’nin dört yanında kutlanan Sivaslılar Günü bu yıl kız ilk kez Kayseri’de de düzenlenecek organizasyonla kutlanacak. 

Kayseri Sivaslılar Federasyonu tarafından organize edilecek etkinliğe Cumhuriyet Meydanı ev sahipliği yapacak. 5 Ağustos Pazartesi günü (yarın) gerçekleştirilecek organizasyon saat 19.00’da başlayacak. Organizasyonda yerel sanatçılar sahne alırken halk oyuncuları da oynanacak. Ayrıca organizasyon kapsamında ikramlıklarda yerini alacak. 

Kayseri Sivaslılar Federasyon Başkanı İsa Gün, tüm Sivaslı vatandaşları etkinliğe katılmaya davet etti. Başkan Gün açıklamasında, “Sivaslı hemşehrilerim, Kayseri’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Dünya Sivaslılar Günü’nü yarın Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda saat 19:00 da yerel sanatçılarımız, halk oyunlarımız ve ikramlarımızla kutluyoruz. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir. unutma sen bizim için önemlisin. sen yoksan bir eksiğiz.” ifadelerini kullandı.

Kayseri'deki Sivaslılar yarın orada buluşacak! İşte nedeni...