Kayseri'deki şenlik için geri sayım başladı!

Kayseri'nin en popüler şenliklerinden biri olan Dadaloğlu şenlikleri için geri sayım başladı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'deki şenlik için geri sayım başladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Genel başkan, bakan düzeyindeki siyasilerin yanı sıra Türkiye’nin ve Kayseri’nin popüler isimlerini ağırlayan Kayseri’in en popüler şenliklerinden biri olan Dadaloğlu Şenlikleri için geri sayım başladı. 
Şenlikler bu yıl 30 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Kayseri’nin demografik yapısında önemli bir yere sahip olan Dadaloğlu’nun torunlarının büyük önem verdiği şenliklerin bu yıl ulusal düzeyde 30, uluslararası düzeyde ise 20. gerçekleştirilecek. 

Tasarruf tedbirleri uygulanacak!

Kayseri'deki şenlik için geri sayım başladı!

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç, bu yıl tasarruf tedbirleri nedeniyle, Tomarza Belediyesi’nin şenliğin gerçekleşmesi için sponsorlardan destek aldığını, belediyenin kasasından tek kuruşun çıkmayacağını belirterek, ‘Toplumun böylesine kutuplaştığı bir dönemde insanımızın birlik, bütünlük ve dayanışmasına Tomarza olarak vesile olmak istiyoruz. Şenliğimizde siyaset üstü bir etkinlik olacak. Siyasiler olacak ama siyaset olmayacak. Tüm halkımızı iki gün sürecek olan şenliklerimize davet ediyorum’ dedi. 
İki gün sürecek şenliklere Ayşen Kaya, Ertuğrul İmami, Tugay Kocakaya, Aşık Gulfani, Halil Daylak, Havva Ögüt de birbirinden güzel eserleriyle renk katacak.