Kayseri'deki olayla ilgili Valilik'te dikkat çeken görüşme

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Valilik binasında Vali Gökmen Çiçek ve Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile bir araya geldi. Genç, Kayseri'de bir Suriyeli'nin küçük yaştaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasının ardından yaşanan gelişmelerin masaya yatırıldığını belirtti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'deki olayla ilgili Valilik'te dikkat çeken görüşme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, kentte yaşanan ve infial yaratan olayla ilgili olarak Valilik binasında Vali Gökmen Çiçek ve Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile bir araya geldi. 

CHP'li vekil Genç'ten sağ duyu çağrısı

Genç, görüşmeye yönelik olarak yaptığı açıklamada, 'Kayseri’de yaşanan üzücü olaylar hakkında Sayın Valimiz Gökmen Çiçek ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Aydın ile ayrıntılı bir görüşme gerçekleştirdik. Dün gerçekleşen olaylar sonucunda 14 polis memurumuz ve 1 itfaiyecimiz yaralandı. Yaralanan güvenlik güçlerimize ve itfaiyeci kardeşimize acil şifalar diliyorum. Halkımızdan itidalli olmalarını ve sağduyulu davranmalarını önemle rica ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, Kayserimize ve bize yakışır bir şekilde bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inancım tam.