Kayseri'deki O Ülkücüler'den Bahçeli kararı! Toplantı yaptılar

Kayseri'de dikkat çeken buluşma. Yaptıkları toplantıda ile ortak karar aldılar. Peki O Ülkücüler, nerede, neden bir araya geldi ve ne konuştu? Detaylar Kayseri haber bülteninde

Kayseri'deki O Ülkücüler'den Bahçeli kararı! Toplantı yaptılar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de dikkat çeken toplantı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen'in davetiyle bir araya gelen Taş Medreseli Ülkücüler, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili olarak aldıkları kararı duyurdu. 

MHP'de kimin Başkanlığında toplandılar? 

Necati Keskin başkanlığında MHP Kayseri İl Binasında yapılan toplantı ile ilgili olarak, 'Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrinde olmaya devam edeceğiz'  mesajı verildi. 

Kayseri'deki O Ülkücüler'den Bahçeli kararı! Toplantı yaptılar

Bahçeli vurgusu

MHP'den yapılan açıklamada, 'Taş Medreseli Ülküdaşlarımız İl Başkanımız Sayın Seyit Demirezen'in talimatları ile Necati Keskin’in başkanlığında bir araya geldi. İl Başkanlığımızda gerçekleşen toplantıda Taş Medreseli Ülkücüler, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde olmaya devam edeceklerini yinelediler.' ifadeleri kullanıldı. 

Taş Medreseliler kimdir? 

Taş Medreseliler, 12 Eylül darbesinde MHP ve ülkücü kuruluşlar davasında yargılanan ve ceza alanların isimler olarak belirtiliyor. MHP'de geçmişte görev alan bu isimler, Ülkücü Hareketin hep içinde olacakları ve mücadeleye bu doğrultuda devam edecekleri mesajı veriyor.