Kayseri'deki o ilçede yaşanan felaketin ardından Ersoy harekete geçti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri'nin Bünyan ilçesi için harekete geçti. Geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketi Milletvekili Ersoy, tarafından Meclis'e getirildi. Detaylar Kayseri haberimizde.

Kayseri'deki o ilçede yaşanan felaketin ardından Ersoy harekete geçti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bünyan'da geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinde ev ve iş yerlerini su başmış, çok sayıda araç ve vatandaş ekipler tarafından kurtarılmıştı.1 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı felaketin ardından saralar sarılmaya devam ederken MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy harekete geçti. 

İlçede yaşanan felaketin ardından Ersoy harekete geçti

MHP Milletvekili Ersoy, Bünyan ilçesi için meclis araştırma önergesi verdi.  Sosyal medya hesabında konu ile ilgili paylaşım yapan Ersoy, önergenin içeriği ile ilgili şu ifadelere yer verdi;

“Bünyan ilçemizde yaşadığımız elim sel felaketinin ardından; Bünyan’da muhtelif zamanlarda meydana gelen ve can ve mal kaybı ile sonuçlanan sel ve taşkın olaylarının sebeplerinin ve bir daha yaşanmaması için alınabilecek tedbirlerin araştırılması amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na, 20 vekilimizin imzası ile Meclis Araştırma Önergesi sunmuş bulunuyoruz. Sevdamız Bünyan.”

İlçede yaşanan felaketin ardından Ersoy harekete geçtiİlçede yaşanan felaketin ardından Ersoy harekete geçti