Kayseri'deki içme suları ile ilgili dikkat çeken açıklama!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), vatandaşların gönül rahatlığıyla su tüketmeleri konusunda önemli bir açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'deki içme suları ile ilgili dikkat çeken açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaz aylarının gelmesi ve sıcaklıklarda yaşanan artış ile birlikte su tüketimi arttı. Kimi vatandaşlar tedbirli davranarak su satın alırken kimi vatandaşlar ise musluklarından akan suları içmeyi tercih ediyor. Su tüketiminin artış gösterdiği bu günlerde ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden (KASKİ), dikkat çeken bir açıklama geldi. 

KASKİ’den yapılan açıklamada içme sularının sürekli kontrol altında olduğu söylendi. Şehrin dört bir yanında sürekli numuneler alınarak içme sularına özen gösterildiğinin altı çizildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi, “İçme suyumuz sürekli kontrol altında. İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkındaki Yönetmelik’te belirtilen tüm parametrelerin analizlerini titizlikle gerçekleştiriyoruz. Sürekli kontrol altında şebekeye verilen sağlıklı ve güvenilir içme suyunu gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.” 
 

Kayseri'deki içme suları ile ilgili dikkat çeken açıklama!