Kayseri'deki bu merkez İç Anadolu'nun en büyüğü olacak! İşte son durum

Gençlerin bağımlılıklardan kurtulup hayata bağlanmaları için çalışmaların aralıksız sürdüğü Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, iş insanı Süleyman Çetinsaya ile merkezde incelemelerde bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'deki bu merkez İç Anadolu'nun en büyüğü olacak! İşte son durum
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İncesu Belediyesi ve Türk Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde hayırseverlerin desteği ile hayata geçirilecek olan Kayseri Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayseri'deki bu merkez İç Anadolu'nun en büyüğü olacak! İşte son durum

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in yakından takip ettiği konuların en başında gelen, İncesu İlçesi, Saraycık Mahallesi'nde inşaatı devam eden ve faaliyete geçmesiyle İç Anadolu Bölgesi'nin en büyük rehabilitasyon merkezi olacak olan Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ve Rehabilitasyon Merkezi içerisinde 40 oda, voleybol, golf, futbol, basketbol ve okçuluk gibi spor alanları, seralar, konferans salonları ile atölyeler bulunacak. 

Kayseri'deki bu merkez İç Anadolu'nun en büyüğü olacak! İşte son durum

Açılış için gün sayan merkezi Vali Gökmen Çiçek, in insanı Süleyman Çetinsaya ile birlikte ziyaret etti. Vali Çiçek ile iş insanı Çetinsaya inşaat sahasındaki çalışmaları birlikte inceledi. İncelemelerin ardından Çiçek, merkezin çok yakın bir zamanda hizmete açılacağını ifade etti.