Kayseri'deki belediye Yeşilçam'a merak sardı! Bakın nasıl?

Hacılar Belediyesi Yeşilçam'a merak sardı. Bakın nasıl bir şey yaptı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'deki belediye Yeşilçam'a merak sardı! Bakın nasıl?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde bulunan çöp toplama arabaları mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak çöpleri toplamaya devam ediyor. Ekipler, ilçenin temizlik ve hijyeni için çalışmalarını sürdürüyor. 

İlçede bulunan çöp toplama araçları ise dikkat çekiyor. Çöp toplama arabalarının üzerindeki yazılar yüzlerde tebessüm oluşturuyor. Bu çerçevede Hacılar ilçesinde bulunan bir temizlik aracının üzerindeki yazı dikkat çekti. ‘Temiz sokak istiyormuş iki gözümün çiçeği’ yazısı yüzlerde tebessüm oluştururken akıllara Yeşilçam’ın unutulmaz filmi ‘Çöpçüler Kralı’ filmini getirdi. 

Kayseri'deki belediye Yeşilçam'a merak sardı! Bakın nasıl?

Yönetmen koltuğuna Zeki Ökten’in oturduğu, başrollerini Kemal Sunal, Şener Şen ve Ayşen Gruda’nın paylaştığı unutulmaz bir komedi filmi Çöpçüler Kralı…  
Filmin en kült ve en romantik repliği ise matrak bir mahallede çöpçülük yapan Apti’nin (Kemal Sunal) mahallenin biricik kızı Hacer’e (Ayşen Gruda) söylediği, ‘Parka gidiyormuş iki gözümün çiçeği’dir. 

Kayseri'deki belediye Yeşilçam'a merak sardı! Bakın nasıl?

Çöpçüler Kralı filmi konusu 

Aksiyonu hiç bitmeyen ve birbirinden tuhaf kişilerin yaşadığı matrak bir mahallede çöpçülük yapan Apti, mahallenin biricik kızı Hacer'e aşıktır. Temizlikçilik yapan Hacer ise bu aşka karşılık vermez. Hacer kendisine aşık olan zabıta memuruyla evlenmeyi ister ancak erkek kardeşleri bu evliliğe karşı çıkar. Yine de umudunu kaybetmeyen Apti, genç kızın gönlünü çalabilmek için her şeyi yapar. Ancak parasızlık nedeniyle Hacer'i elde etmesi imkansızdır. Ta ki tesadüf eseri bir gazinoya girene kadar. Apti türlü tesadüfler sonucunda bu talihini geri çevirecek, hayallerini gerçekleştirecektir.

İşte bu unutulmaz replik Hacılar sokaklarında gezerken size de denk gelebilir…