Kayseri'deki 6 hastane ile ilgili yeni gelişme! Bakın ne yapılacak

Kayseri'de faaliyet göstere 6 hastane ile ilgili olarak harekete geçildi. Merkez ve ilçelerde bulunan hastanelerde yangın eksiklerinin giderilmesi için çalışma başlatıldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'deki 6 hastane ile ilgili yeni gelişme! Bakın ne yapılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kent merkezi ve ilçelerde faaliyet göstere 6 hastane ile ilgili olarak harekete geçildi. Kayseri Sağlık Müdürlüğü Merkez ve ilçelerde bulunan hastanelerde yangın eksiklerinin giderilmesi için ihale yapacak. Müdürlüğe bağlı Hastanelerin 'Yangın Eksiklerinin Giderilmesi İşi' ihalesi açık ihale usulü ile yapılacak. 

Kayseri'deki 6 hastane ile ilgili yeni gelişme! Bakın ne yapılacak

Hangi hastaneler elden geçecek?

Sağlık Müdürlüğünden konuyla ilgili olarak yapılan ihale duyurusunda şu ifadeler yer aldı: 6 Kısım Müdürlüğümüze Bağlı Muhtelif Hastanelerin, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Pınarbaşı Devlet Hastanesi, Tomarza Yaşar Karayel İlçe Devlet Hastanesi, İncesu İlçe Devlet Hastanesi, Sarız İlçe Devlet Hastanesi, Felahiye İlçe Devlet Hastanesi Yangın Eksikliklerinin Giderilmesi İşi, İnşaat, Makina Tesisatı ve Elektrik işleri yapım işi.

Diğeryandan ihale için son teklif verme tarihi 16 Ağustıs 2024  saat 10:00 olarak ifade edildi. İhale İl Sağlık Müdürlüğü Seyyid Burhaneddin Ek Hizmet Binası Satınalma Biriminde yapılacak.