Kayseri'de yüzme keyfi başladı! Ücretler belli oldu

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde merakla beklenen yüzme havuzu geçtiğimiz günlerde açıklanmış, kadınların ve erkeklerin hangi günlerde kullanacağı belli olmuştu. Başkan Selahattin Metin, yüzme havuzunun ilk bir hafta ücretsiz olduğunu ardından da cüzi bir miktarda ücret alınacağını ifade etmişti. Havuzu kullanmak isteyenler için ücretler belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de yüzme keyfi başladı! Ücretler belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde yaz aylarının başında açılması planlanan kapalı yüzme havuzu geçtiğimiz günlerde açıldı. Yaşanan teknik aksaklıklar sebebi ile açılışın geciktiğini söyleyen Belediye Başkanı Selahattin Metin, açılış töreninde önemli açıklamalarda bulunmuştu.  

Kayseri'de yüzme keyfi başladı! Ücretler belli oldu

Başkan Metin, "Hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi kapalı yüzme havuzumuzu hizmete açmış bulunmaktayız. Bayanlarımız, çocuklarımız ve erkekler için ayrı ayrı belirlenen günlerde hemşehrilerimize ve genç kardeşlerimize hizmet verecek olan havuzumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirirken gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı. 

Kayseri'de yüzme keyfi başladı! Ücretler belli oldu

Kapalı yüzme havuzunun programı ise belli olmuş ve havuzun pazartesi günler kapalı olacağı salı, perşembe ve cumartesi günü kadınlara özel, çarşamba, cuma ve pazar günleri erkek özel olarak kullanılacağı aktarılmıştı. 

Kayseri'de yüzme keyfi başladı! Ücretler belli oldu

Havuzu deneyimlemek isteyenler için ilk bir haftanın ücretsiz olduğunu aktaran Başkan Metin, ardından cüzi miktarda bir ücret alınacağını vurgulamıştı. Havuza girmek isteyenler için belediye ücretleri yayımladı. Belediyeden yapılan açıklamada; 6 yaş ve altı ücretsiz(veli ile giriş yapabilir). 12 yaş ve altı velisiz havuza giriş yapamaz. Öğrenci belgesi ile gelenler öğrenci indiriminden faydalanacaktır. Engelli, şehit yakını ve gaziler indirimden 1.derecede faydalanacaktır.” denildi.

Ücretler ise şöyle: 
 

Serinlemek isteyenlerin yeni adresiydi! Ücretler belli oldu