Kayseri'de yıllardır merak edilen ve atıl duran o binayla ilgili sürpriz gelişme!

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri kamuoyunun akıbetini merakla beklediği bina ile ilgili olarak, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüştü. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'de yıllardır merak edilen ve atıl duran o binayla ilgili sürpriz gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mevlana Mahallesi Serin Sokak’ta göz hastanesi yapılması amacıyla temelleri atılan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ’ye ait olduğu gerekçesiyle el konulan bina daha sonra Kızılay’a devredildi. Kimi zaman uyuşturucu ve alkol alanların mesken tuttuğu ve sık sık intihar girişimlerine sahne olan atıl durumdaki inşaatın etrafı geçtiğimiz yıl yaşanan bir intihar olayın ardından kapatıldı. 

Atıl duran o binayla ilgili sürpriz gelişme!
Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Kızılay’ın ihale ile satışını yapmayı planladığı bina ile ilgili  en somut adımı AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu attı. Çopuroğlu, konuyla ilgili olarak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüştü. Çopuroğlu’nun Bakan Tunç’tan atıl durumdaki binanın hem yakınındaki Adliye’ye tahsis edilmesini talep ettiği ifade ediliyor. 

Atıl duran o binayla ilgili sürpriz gelişme!
Çopuroğlu’nun Bakan Tunç ile görüşmesindeki bir diğer konu başlığı ise İlamsız takip konusunda işverenlerin talepleri konusu oldu.