Kayseri'de yeni sendika şubesi açıldı!

Türkiye Sağlık-İş Sendikası Kayseri Şubesi açıldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de yeni sendika şubesi açıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sahabiye Mahallesi’ndeki hizmet binasında faaliyete geçen Türkiye Sağlık-İş Sendikası Kayseri Şubesi’nin açılışına MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların temsilcileri, Türk İş yetkilileri ve Sendikanın Genel Başkanı Hakan Toy katıldı. Açılışta konuşan Türkiye Sağlık-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Soner Salcanlıer, destek veren herkese teşekkür ederek, “Türk-İş'in altında Türkiye Sağlık Çalışanları Sendikası olarak her zaman ileri hedefi ile devam edeceğiz." dedi.
Türkiye Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy da, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini korumak asıl görevimizdir. Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi 'En iyi vatansever işini en iyi yapandır' Bizde sendika olarak 2019'dan beridir yüzde 130 büyüyerek bunu gösterdik. Bundan sonra da Türk-İş bayrağını en ileri taşımaya gayret edeceğiz." şeklinde konuştu. 
MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak da sendikanın Kayseri şubesinin hayırlı olması temennisinde bulundu. İncetoprak, “Sağlıkçıların sorunlarının çözümü için gereken çalışmaların yapılacak” dedi.