Kayseri'de yaşayanlar dikkat! Kuvvetli sağanak yağış geliyor

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de yaşayanlar dikkat! Kuvvetli sağanak yağış geliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de sonbahar mevsiminin yaşandığı havaların bir açıldığı bir kapandığı bu günlerde havanın nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. 

Meteoroloji 16 Eylül'e ilişkin hava durumu raporunu paylaştı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; bugün Kayseri'de  parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Kayseri'de en yüksek sıcaklık 29 derece, en düşük sıcaklık ise 13 derece olması bekleniyor. İlçelerde ise hava durumu genellikle parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklık Erciyes K.M.'de 19°C, en yüksek sıcaklık ise Yeşilhisar'da 30°C olarak görülmektedir.

Bölge genelinin parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Rüzgar kuzey ve kuzeybatılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

İşte Kayseri ve ilçelerinde beklenen hava durumu:

Kayseri'de yaşayanlar dikkat! Kuvvetli sağanak yağış geliyor