Kayseri'de yaşayan yaşlı, çocuk ve kronik rahatsızlığı olanlar dikkat!

Kayseri'de hafta sonunu değerlendirmek için plan yapanlara Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden uyarı geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de yaşayan yaşlı, çocuk ve kronik rahatsızlığı olanlar dikkat!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde sürdüğü, sabah ve akşam saatlerinde rüzgarın etkili olduğu Kayseri için Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından hava tahmin raporu yayımlandı. Hafta sonunu değerlenmek için plan yapan vatandaşlara da bir uyarı geldi.  

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Kayseri’de cumartesi ve pazar günü az bulutlu ve açık, pazartesi günü parçalı ve az bulutlu, salı ve çarşamba günü az bulutlu ve açık hava bekleniyor.  Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi öngörülürken en düşük sıcaklığın 16 derece, en yüksek sıcaklığın 36 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Sıcaklıkların artacağını açıklayan Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yüksek sıcaklık uyarısı da yaptı. Uyarıda, “Pazar gününden itibaren mevsim normallerinin üzerinde seyredecek olan hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” denildi. 
 

Kayseri'de yaşayan yaşlı, çocuk ve kronik rahatsızlığı olanlar dikkat!