Kayseri'de 'yasaklı' sempozyum

Kayseri 7-8 Mart tarihleri arasında dikkat çeken bir sempozyuma ev sahipliği yapacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 'yasaklı' sempozyum
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çağımızın en büyük hastalıklarından birisi olan bağımlılık konusu gündemdeki yerini koruyor. Gençlerin kötü alışkanlıklar edinmemesi için kentteki isimler çalışmalarını sürdürüyor. Gençler için spor okulları, aktivite merkezleri açılırken ailelerin bilgilendirilmesi de önem taşıyor. Bağımlı olan çocuklara nasıl tepki verilmesi gerektiği konusunda eksiklik yaşayan aileler için Kayseri önemli bir sempozyuma ev sahipliği yapacak. 

7-8 Mart tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde “Yasaklı Madde Analizleri Sempozyumu” gerçekleştirilecek. 

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği ile Erciyes Üniversitesi iş birliğinde düzenlenecek sempozyum ile ilgili Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Altıntop, bilgiler verdi. 
Altıntıop, “sempozyumda çağımızın hastalığı olan bağımlılıkla mücadelede laboratuvarların önemi, madde analizleri konusunda yasal düzenlemeler, tanı ve tedavi süreci, klinik laboratuvarlardaki teorik ve pratik uygulamalar multidisipliner yaklaşımla ele alınacaktır.” denildi. 

Vatandaşların davet edildiği program saat 13.30’da başlayacak.