Kayseri'de yarın seminer var

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) tarafından 'Uygulamalı Etkili Sunum Teknikleri' adı altında bir seminer verilecek. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Kayseri'de yarın seminer var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) tarafından 'Uygulamalı Etkili Sunum Teknikleri' adı altında bir seminer verilecek.

Seminere de konuşmacı olarak Dr. Füsun Acar katılacak. Seminer iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek. KİGDER'in hizmet binasındaki seminerin ilki 25 Kasım Cumartesi günü  09.30 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. İkinci oturum ise 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek. İkinci seminer ise saat 09.00'da başlayacak ve 12.00'de sona erecek.

Gerçekleştirilecek seminere ilişkin bilgi veren KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, "Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) olarak etkili iletişim ve sunum tekniklerinin önemine vurgu yapmak amacıyla bir eğitim programı düzenlemekten büyük bir memnuniyet duymaktayız. Modern iş dünyasında, başarılı iletişim becerileri, bireylerin ve organizasyonların daha etkili olmalarını sağlar. Bu eğitim, katılımcılara hem profesyonel hem de kişisel hayatlarında güçlü bir iletişim kurma yeteneği kazandırmayı hedeflemektedir.Eğitim programımız, katılımcılarına etkili sunum tekniklerini öğrenme fırsatı sunacak ve böylece bilgi aktarımını daha etkili ve çarpıcı hale getirebilmelerine olanak tanıyacaktır. Eğitimimizin amacı, bireylerin kendilerini daha iyi ifade etmelerine yardımcı olmanın yanı sıra, iş dünyasında daha etkili ve güvenilir liderler olmalarına da destek olmaktır.Bu eğitim, katılımcıların güçlü bir iletişim temeli oluşturmalarına ve bilgi aktarımında daha etkili bir rol oynamalarına olanak tanıyarak, iş dünyasında daha başarılı olmalarına katkı sağlayacaktır. İlk etapta 25 Kasım ve 2Aralık 2023 tarihlerinde 15 kişi ile sınırlandırdığımız eğitimimiz sonrasında da devam edecektir. KİGDER olarak  fayda yaratmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kayseri'de yarın seminer var