Kayseri'de vakıf malı 23 daire satılacak! İşte o daireler

Kayseri'de Vakıflar Genel Müdürlüğü 23 adet taşınmazı ihaleyle satacak. İşte konut vasıflı taşınmazlarla ilgili ayrıntılar ve taşınmazlar için istenen ücretler. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de vakıf malı 23 daire satılacak! İşte o daireler

Kayseri'de mülkiyeti Vakıflara ait taşınmazlar ihale ile satılacak. Vakıflar Genel Müdürlüğü konuyla ilgili olarak kentte bulunan 23 adet taşınmazın ihaleyle satılacağını duyurdu. 

İhale nerede, ne zaman yapılacak?

Melikgazi ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi, Akdeniz Caddesi No:6'da bulunan Nur Apartmanı'ndaki mesken (konut) vasıflı taşınmazlar için 24.09.2024 günü, saat:10:30’da ihale düzenlenecek. İhale Sahabiye Mahallesi Bor Sokak'ta bulunan Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü hizmet binasında 2'nci kat toplantı Salonunda yapılacak. Söz konusu taşınmazların açık teklif usulü ile satışı yapılacak. İhale saatinde ihaleye, ilk sıradaki taşınmazdan başlanacak sırasıyla ihale tamamlanacak.

Konutlar için istenen ücret

Taşınmazlar için istenen muhammen bedel 4 milyon ila 4 milyon 200 TL arasında değişiyor. İşte Kayseri'de Vakıflar tarafından satılacak olan konutların özellikleri ve istenen ücretlerin detayları;

Kayseri'de vakıf malı 23 daire satılacak! İşte o dairelerKayseri'de vakıf malı 23 daire satılacak! İşte o daireler