- Haberler
- Yerel Yönetim
- Kayseri'de uzun yıllardır beklenen yol çalışması başladı! Ulaşımı rahatlatacak proje
Kayseri'de uzun yıllardır beklenen yol çalışması başladı! Ulaşımı rahatlatacak proje
Kayseri'de uzun yıllardır beklenen yolda çalışma başladı. Ulaşımı rahatlatacak proje için ekipler harekete geçti. Belediye ve Karayolları ekipleri inceleme yaptı. Peki söz konusu güzergahta hangi çalışma yapılacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.
Kayseri'de uzun yıllardır beklenen yol çalışması için harekete geçildi. Bölgede ekipler inceleme yaptı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve İncesu Belediyesinin girişimleriyle başlayan çalışma 2x3 çift şerit duble BSK yol ve 4 kavşaktan oluşan asfalt çalışmasını kapsıyor. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, bu yönde destek veren herkese teşekkür etti.
Çalışma nereden başlayacak, nerede sona erecek?
Yolda çalışmaların başlaması için girişimlerde bulunduklarını ve bu girişimler sonucu da çalışmaların başladığını kaydeden İlmek, ‘Güney Çevreyolu Kavşağından başlayarak İncesu OSB çıkışına kadar yapılacak 2x3 çift şerit duble BSK yol ve 4 kavşaktan oluşan asfalt çalışması start alıyor. İlçemizin uzun yıllar beklediği yol çalışması için Belediyemiz ve Karayolları yetkilileri incelemelerini yaptı. İncesu için önemli olan bu proje hayırlı olsun. Yol çalışması nedeniyle sürücülerimizden trafik işaretlerine uymalarını bekliyoruz’ dedi.