Kayseri'de uyarı geldi: Sular kesilecek!

Kayseri'de yetkililer uyardı. Sular kesilecek. Peki hangi bölgelerde su kesintisi olacak. Altyapı çalışmaları kapsamında yapılan uyarıda 24 Ağustos saat 13:00 ile 25 Ağustos saat 13:00 saatleri arasında çalışma yapılacağı ve bu nedenle su kesintisinin yaşanacağı belirtildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de uyarı geldi: Sular kesilecek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de su kesintisi uyarısı yapıldı. Erciyes Üniversitesi yönetimince yapılan uyarıca '2024 Altyapı ihalesi kapsamında yapılması planlanan altyapı çalışmalarında; İlahiyat Fakültesi, Öğrenci Yemekhanesi, Eski Tıp Derslikleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Cami ve Cami karşışı işletmeler, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Araştırma Dekanlığı (ARGE), Teknoloji ve Araştırma Uygulama Merkezi binaları su hattında 24 Ağustos saat 13:00 ile 25 Ağustos saat 13:00 saatleri arasında tadilat yapılacaktır' denildi.

Kayseri'de uyarıl geldi: Sular kesilecek

Uyarı geldi

Yapılacak çalışmalar nedeniyle Rektörlük, 'Bu zaman aralığında adı geçen binalarda su kesintisi yapılacak olup imalatların erken tamamlanması durumunda su verilecektir' dedi.