Kayseri'de uyarı geldi! Bakın vatandaşı telefonla arayıp ne diyorlarmış!

Kayseri'de telefon dolandırıcıları konusunda uyarı geldi. Vatandaşı telefonla arayıp, kandırmaya çalışanlara yönelik olarak yapılan uyarıda, dolandırıcıların hangi yöntemi kullandıklarına dikkat çekildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de uyarı geldi! Bakın vatandaşı telefonla arayıp ne diyorlarmış!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de dikkat çeken uyarı geldi. Uyarıda telefon dolandırıcılarına dikkat çekildi. Yaşanan bazı olayların ardından İncesu Kaymakamlığı vatandaşları uyardı. 

Telefonda size bunları söyleyenlere itibar etmeyin

Kaymakamlık tarafından yapılan uyarıda vatandaşları telefonla arayan dolandırıcıların, ‘Adınız FETÖ/PDY, PKK gibi terör örgütü soruşturmasına karıştı veya adınıza şirket açıldı’ diyerek, dosya kapatmak için para talep ettikleri dile getirildi.

Para ya da altın talep ediyorlar

Konuyla ilgili olarak İncesu Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, ‘Telefonda kendisini Polis , Asker, Savcı olarak tanıtıp, adınız FETÖ/PDY, PKK vb. terör örgütü soruşturmasına karıştı veya adınıza şirket açıldı diyerek dosyanın kapatılması için verecekleri hesaba para yatırılmasını isteyenlere, para ya da altın talep edenlere asla itibar etmeyiniz’ denildi. 

Kayseri'de uyarı geldi! Bakın vatandaşı telefonla arayıp ne diyorlarmış!

İncesu’da yeni Kaymakam çalışmalarını sürdürüyor

Diğer yandan daha önce Iğdır Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Ömer Said Karakaş, Temmuz ayında Kayseri'nin İncesu ilçesine kaymakam olarak atandı. Kaymakam Karakaş, çalışmalarını sürdürüyor.