Kayseri'de ülkücüler sabah neden buluştu?

Kayseri Ülkü Ocakları Başkan Halit Yağmur öncülüğünde ülkücüler bir araya geldi. Dikkat çeken buluşmanın detayları merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayseri'de ülkücüler sabah neden buluştu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur öncülüğünde teşkilat mensupları doğa yürüyüşüne çıktı. Yürüyüşün ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yağmur, böyle etkinliklerin devam edeceğini ve etkinliklerin amacının gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu söyledi. 

Kayseri'de ülkücüler sabah neden buluştu?

Yağmur, "Gençlerimizi spora teşvik etmek lazım. Türk gençliğini madde bağımlılığı ve uyuşturucudan uzak tutmak, her türlü kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla, kafelerden ve internet ortamından kurtarmak, doğa ile iç içe olmalarına dikkat çekmek amacıyla böyle etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu tarz etkinlikler düzenleyerek farkındalık yaratıp gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyoruz. Buradan tüm Türk gençliğine sesleniyorum. Yaptığımız sosyal faaliyetlerle birlikte gençlerimiz hem kendini geliştirme, hem de topluma faydalı bir birey olma yolunda ilerliyor. Sizlerde bizlere katılarak çevre bilinci ve yarınlara olan sorumluluk duygularınızın daha güçlü hissedilmesini sağlayıp, çevre ve doğa farkındalığınızı artırın. İnsanlarımızın temiz ve doğal bir çevrede, sağlık, mutluluk ve huzurlu yaşayacağı bir gelecek adına bizlere katılın. Tüm gençlerimizi Ülkü Ocakları İl Binamıza da bekleriz." dedi.

Kayseri'de ülkücüler sabah neden buluştu?