Kayseri'de ülkücüler iftar sofrasında buluştu
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. İftar programında, birlik ve beraberlik mesajı verildi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.
Kayseri Ülkü Ocakları iftar programında buluştu. İftar programına, Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur, MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, MHP İlçe Başkanları, KAÇEP İl ve İlçe Başkanları, taş medreseli ülkücüler, şehit aileleri, TÜRKAV Kayseri İl Temsilcisi Ali Özocak ve yönetimi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ufuk Sekmen, İŞKUR İl Müdürü Ayşe Ak, Spor A.Ş. Genel Koordinatörü Fatih Çağan, KASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Fatih Temeltaş, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.
Programda konuşma yapan Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur, iftar yemeğinde bir araya gelmenin manevi huzuruna vurgu yaparak, katılımcılara teşekkür etti.
Yağmur, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "Bu mübarek ayda aynı sofrayı paylaşarak kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı olarak düzenlediğimiz iftar programımızda, Ramazan ayının manevi ikliminde, bereketli soframıza diz kıran, helal lokmamızı bölen, gönül soframıza ortak olan kıymetli Ülküdaşlarımız ile aynı sofrada buluşmanın huzurunu yaşadık. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin" dedi.