Kayseri'de Ülkücü Camiayı buluşturan düğün!

Kayseri'de Ülkücü camia, Ülkücü Şehit Zihni Demir'in yeğeni Alperen ve Hatice'nin düğün töreninde bir araya geldi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur, genç çiftin nikah şahitliğini yaptı. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayseri'de Ülkücü Camiayı buluşturan düğün!

Kayseri’de Ülkücü camia, düğünde bir araya geldi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, İl Yöneticileri ve Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Ülkücü Şehit Zihni Demir'in yeğeni Alperen ve Onurlubaşgil ailesinin evladı Hatice'nin düğün törenine katıldı. Bu özel günde, Alperen ve Hatice'nin nikah şahitliğini Ersoy ve Yağmur yaptı.

Kayseri'de Ülkücü Camiayı buluşturan düğün!

Düğünde geniş katılım yaşandı

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanımız Sayın Halit Yağmur Beyefendi ve İl Yöneticilerimiz, MHP Kayseri İl Başkanımız Seyit Demirezen Beyefendi, Kayseri Milletvekilimiz Baki Ersoy Beyefendi, Bünyan Belediye Başkanımız Selahattin Metin Beyefendi ile birlikte Ülkücü Şehidimiz Zihni Demir'in kıymetli yeğeni Alperen ve Onurlubaşgil ailesinin değerli evladı Hatice'nin düğün törenine katıldı. Çiftimizi tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.”

Kayseri'de Ülkücü Camiayı buluşturan düğün!

Baki Ersoy da şikah şahitliği yaptı

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, düğün töreninde yaptığı açıklamada, "Ülkücü Şehidimiz Zihni Demir’in kardeşi Ali Demir’in kıymetli evladı Alperen ile Hatice’nin düğün törenlerine katılarak nikah şahitliklerini yaptık. Kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Kayseri'de Ülkücü Camiayı buluşturan düğün!

Kayseri Olay Haber olarak genç çifti tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.