Kayseri'de ulaşıma zam mı geliyor!

Kayseri'de ulaşıma zam yolda mı? Bu konuda dikkat çeken bir açıklama geldi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kazım Yücel, zamla ilgili olarak açıklama yaptı: Vatandaşı mahvettiniz! Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de ulaşıma zam mı geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ekonomide yaşanan gelişmelerle birlikte hayat giderek zorlaşıyor. İğneden ipliğe artan fiyatlar nedeniyle vatandaşlar zor günler yaşıyor. Okulların açılması ile birlikte ekonpmik açıdan sıkıntıların katlanarak arttığı şu günlerde 'Kayseri'de ulaşıma zam gelecek' iddiası akıllarda soru işaretleri bıraktı. 

Kayseri'de ulaşıma zam mı geliyor!

Maaşa yüzde 30, ulaşıma yüzde 60 zam yapan tek kamusunuz

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kazım Yücel, ulaşıma zam geleceği iddiasını gündeme taşıdı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösteren Yücel, 'Mayıs ayında 11.5 TL olan ulaşım, beş ayda ikinci zamla 20 Tl olmak üzere. Maaşa yüzde 30, ulaşıma yüzde 60 zam yapan tek kamusunuz. Kısacası, vatandaşı mahvettiniz,  artık bunu kabul edin, şehri yönetmeyi de beceremiyorsunuz' ifadelerini kullandı. 

Kayseri'de ulaşıma zam mı geliyor!

Yücel'den tasarruf göndermesi: Tasarruf yapmayı halka yüklediniz!

'Tasarruf yapmayı halka yüklediniz, ama siz bir tasarrufta bulunmuyorsunuz' diyen İYİ Partili Kazım Yücel, 'Ha hakkınızıda yemeyelim, göstermelik olsada, tasarruf tedbirlerinin ilk günü, yaya yürüyen bir resim yayınladınız.

Kayseri'de ulaşıma zam mı geliyor!

İYİ Partili Yücel'in 'Zam yolda' açıklamasının ardından konuyla ilgili olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden herhangi bir açıklamanın gelip gelmeyeceği de merak konusu oldu.