Kayseri'de uçurtma alarmı!

Kayseri'de enerji nakil hatlarına takılan uçurtmalar ekipleri harekete geçirdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde…

Kayseri'de uçurtma alarmı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi ekipleri enerji nakil hatlarına takılan uçurtmalar için yoğun mesai yaptı. Farklı bölgelerde yaşanan olayların ardından ekipler harekete geçti. Bahar ve yaz aylarının çocuklar için vaz geçilmezi olan uçurtmaların enerji nakil hatlarına takılması bazxı tehlikelere de davetiye çıkarıyor. Yetkililer bu konuda hem çocukları hem de anne-babaları uyarıyor. 

Kayseri'de uçurtma alarmı!
Elektrik kesilmelerine de neden olabilecek uçurtmalarla ilgili yetkililer, olası olumsuzluklar konusunda da vatandaşları uyarıyor. 
Enerji nakil hatlarının yoğun geçtiği bölgelerde uçurtma uçurtmanın tehlikeli olabileceğini dile getiren yetkililer, görünmeyen tehlike konusuna dikkat çekiyor. Diğer yandan enerji nakil hatlarına takılan uçurtmalar sonrasında haber verilmesi üzerine harekete geçen Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi ekipleri, tellere takılan uçurtmaları güvenli şekilde çıkardı.

Kayseri'de uçurtma alarmı!
Şirketten konuyla ilgili yapılan açıklamada “Çocuklarımızın enerjisi hiç bitmesin diye görev başındayız” denildi.
ENERJİ NAKİL HATLARINA TAKILAN UÇURTMALARI, SAHA EKİPLERİ KURTARDI
Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi’nden (KCETAŞ) yapılşan uçurtma açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:  Yaz tatilinde cıvıl cıvıl oyunlar oynayarak uçurtmalarını uçuran çocuklarımızın uçurtma keyfi yarıda kalmasın diye enerji nakil hatlarımıza takılan uçurtmalarını, saha ekiplerimiz kurtararak çocuklarımıza geri verdiler. Çocuklarımızın enerjisi hiç bitmesin diye görev başındayız.
Kayseri'de uçurtma alarmı!