Kayseri'de tren garı ve otogarda hareketli dakikalar

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tren garı ve otogarda operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar çerçevesinde iki kişi yakalandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de tren garı ve otogarda hareketli dakikalar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Ekipler kentte zehir tacirlerine geçit vermiyor. 

Kayseri'de tren garı ve terminalde hareketli dakikalar

Bu çerçevede İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehirlerarası yolcu taşıma araçlarıyla uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. 

Kayseri'de tren garı ve terminalde hareketli dakikalar

Ekipler tarafından otobüs terminalinde ve tren garında uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Hareketli dakikalara sahne olan otogarda uyuşturucu madde getirmeye çalışan S.K. isimli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramalarda 1 kilo 20 gram, tren garında yapılan operasyonda ise E.A. isimli şahsın üzerinden ve eşyalarından 5 kilo 412 gram olmak üzere toplam 6 kilo 432 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahıslar hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.