Kayseri'de 'torbacı' operasyonu

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından 'gereği yapıldı' operasyonları sürüyor. Operasyonlar çerçevesinde zehir tacirlerine geçit verilmiyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de 'torbacı' operasyonu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de emniyet müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kent genelinde zehir tacirlerine geçir verilmiyor. Bu çerçevede İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Melikgazi ve Kocasinan ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve ‘torbacı’ olarak tabir edilen satıcılara yönelik 9 adrese operasyon düzenlendi. 

Operasyon çerçevesinde 9 şahsın (N.T, Y.S, M.M.T, S.T, K.C, A.K, T.G, M.T ve A.K) ev ve araçlarına yapılan aramalarda, 16,70 gram narkotik madde, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 6 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. 

Operasyonun ardından 5 şahıs hakkında ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan, 4 şahıs hakkında ise ‘Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak’ suçundan adli işlemler başlatıldı.