Kayseri'de toplu ulaşıma yeni ayarlama!

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde yapılan merkez ile ulaşım rahatlayacak. İlçede yaşayanlar kent merkezine daha rahat gidip gelecek. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de toplu ulaşıma yeni ayarlama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Yahyalı ilçesine Toplu Ulaşım Hareketlilik Merkezi yapılıyor. Yenice Mahallesi çıkışı Kapuzbaşı Şelaleleri yolu girişi Çat mevkiine yapılan merkez ile ulaşımda yeni bir adım atıyor. İlçe ile Kayseri merkez arasından seyahat eden minibüslerin ve otobüslerin kalkış adresi olacak Toplu Ulaşım Hareketlilik Merkezi özellikle ilçeye gelecek öğrenciler için büyük kolaylık sağlayacak. 

Kayseri'de toplu ulaşıma yeni ayarlama!

Asfalt plenti çalışmalarının sürdüğü bölgede incelemelerde bulunan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, “Yahyalı’ya hizmetlerimiz devam ediyor. Şuanda ilçemizin çıkışı Yenice Mahallemizin çıkışı Çat mevkiindeyiz. Yahyalı Toplu Ulaşım Hareketlilik Merkezi diye adlandırdığımız bundan sonra ulaşım konusunda Yahyalı-Kayseri arasındaki minibüslerimiz veya otobüslerimiz kalkış yeri buradan olacak. Buradan yolcuları toplayarak Kayseri’ye gitmiş olacak. Dolayısıyla asfalt plentimizin olmasıyla birlikte artık Yahyalı’mızda gerçekten konforlu bir asfalt yapımını hızla devam ediyoruz. Yenice Mahallemizin çıkışı Kapuzbaşı Şelalelerimizin girişinin alfaltını döküyoruz. Burası Kayseri’den gelenler için, öğrencilerimiz için bir durak noktası olacak.” dedi.

Kayseri'de toplu ulaşıma yeni ayarlama!

İlçede bulunan meslek yüksek okulunun çevresinde de düzenlemelerin devam ettiğini aktaran Başkan Öztürk, “Meslek yüksek okulumuzun çevre düzenlemesi de devam ediyoruz. Okulumuzun etrafını sıcak asfaltla yaptıktan sonra yeni eğitim öğretim yılına hazır hale gelecek. Bu mimarlık dönemimiz derken boşuna söylememiştik. Mimarlığımızı da konuşturacağız. Bizim bir tek gayemiz var bir tek arzumuz var bu ilçeye hizmet etmek. ‘Kader gayrete aşık’ derler biz ilçemizin güzelliği için gayret ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Kayseri'de toplu ulaşıma yeni ayarlama!