Kayseri'de toplam 280 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 206 şahıs yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü/Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda birçok suç olayı aydınlatıldı ve çok sayıda suç unsurları ele geçirildi. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde...

Kayseri'de toplam 280 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 206 şahıs yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında birçok suç olayı aydınlatıldı ve çok sayıda suç unsurları ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü/Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla önemli bir başarıya imza attı.

Operasyonların detayları şöyle:

6136, 2521 ve 5729 Sayılı Kanun’a Muhalefet: 9 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız tüfek, 2 kurusıkı tabanca, 3 kapsam dışı bıçak ve 248 fişek ele geçirildi.
Hırsızlık operasyonlarında 21 faili meçhul hırsızlık olayı çözüldü. 23 hırsızlık şüphelisi yakalandı ve 8'i tutuklandı. Ele geçirilen malzemeler arasında 1 çalıntı otomobil, 5 çalıntı motosiklet ve 850.000 TL değerinde hırsızlık malları yer aldı, tüm malzemeler eksiksiz olarak sahiplerine teslim edildi.
Kumar operasyonlarında 1 işyerinde kumar oynatılması için yer ve imkân sağlayan 1 kişiye adli işlem yapılırken, kumar oynadığı tespit edilen 5 kişiye idari para cezası uygulandı.
Aranan şahıslar kapsamında toplam 280 yıl 9 ay 11 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 206 şahıs yakalandı, bunlardan 72’si adli makamlarca tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada; 'ilimiz genelinde halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesi, suça karışmış şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.' denildi.