Kayseri'de tonlarca kaçak mal ele geçirildi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte haksız kazanç sağlayan suç örgütlerine yönelik operasyon yapıldı.

Kayseri'de tonlarca kaçak mal ele geçirildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de haksız kazanç sağlayan suç örgütlerine yönelik operasyon yapıldı. Operasyonlarda tonlarca kaçak tütün, binlerce paket kaçak sigara ve çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 14-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda; 2160 kg kaçak tütün, 3250 paket kaçak sigara,  3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 412 adet tabanca fişeği ele geçirdi.

Ayrıca, aranan şahıslar kapsamında 14 kişi yakalandı.

Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 4 olay kapsamında 6 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış olup şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirtti. "İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak öncelikli görevimizdir. Bu kapsamda haksız kazanç sağlayan suç örgütlerine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürecektir." denildi.