Kayseri'de Ticaret Bakanı'na tepki!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Ticaret Bakanı Ömer Polat ve beraberindekilere bazı vatandaşlar, 'israil'e giden petrolü kesin!' diyerek tepki gösterdi.

Kayseri'de Ticaret Bakanı'na tepki!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İran'ın başkenti Tahran'da gerçekleştirilen suikastta Hamas'ın siyasi lideri İsmail Haniye'nin yaşamını yitirmesi sonrası, Türkiye'de 1 günlük yas ilan edilmiş, birçok şehirde Cuma Namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı. 

Ticaret Bakanı'na 'İsrail' tepkisi!
Çeşitli temaslar için Kayseri’ye gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat da AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm Cuma Namazı sonrası Hamas'ın siyasi lideri İsmail Haniye için gıyabi cenaze namazı katıldı.  Bolat ve beraberindekilerin safa durmalarının ardından bazı vatandaşların Bakan Bolat’a tepki gösterdiği dikkat çekti. Kalabalık içinde bazı vatandaşlar, İsrail ile ticaretin Gazze’de 40 bin insanının ölmesine rağmen devam ettiği yönünde eleştiriler getirirken, bazı vatandaşların ‘israil’e giden petrolü kesin!’ diyerek bağırdığı görüldü.