Kayseri'de taşımalı eğitim çilesinin devam edeceği yerler belli oldu!

Kayseri'de yeni eğitim öğretim yılında da taşımalı eğitim çilesi devam edecek. İlçelerde taşımalı eğitim için ihale süreçleri devam ediyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de taşımalı eğitim çilesinin devam edeceği yerler belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Nüfusu az ve dağınık olan mahallelerde zorunlu öğrenim kapsamındaki ilköğretim öğrencilerin ilçe, il gibi daha büyük yerleşim birimlerindeki merkez ilköğretim okullarına günübirlik olmak üzere taşınması amacıyla yapılan taşımalı eğitim ile ilgili olarak bir ihale daha yapılacak. 

Kayseri'de taşımalı eğitim çilesinin devam edeceği yerler belli oldu!

Kocasinan ilçesinde kaç öğrenci için ihale düzelenecek

Kocasinan Milli Eğitim Müdürlüğü 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında ilçede bulunan 314 temel eğitim öğrencisinin 181 iş günü taşınması amacıyla hizmet alımı yapacak. Açık ihale usulü ile yapılacak ihale kapsamında 22 araç kiralanacak. İhale sonrası işe başlama tarihi 9 Eylül 2024, taşıma işinin bitiş tarihi ise 20 Haziran 2025 olarak ifade edildi. İhale 21 Ağustos 2024 saat 11:00’de Kocasinan MEM Destek Hizmetleri Şubesinde yapılacak. 

Kayseri'de taşımalı eğitim çilesinin devam edeceği yerler belli oldu!

Hangi okullara yönelik taşımalı eğitim yapılacak?

Kocasinan ilçesinde taşımalı eğitimin yapılacağı yerler şu şekilde; Ebiç Mehmet Koçyiğit İlkokulu Ortaokulu, Oymaağaç Şehit Ünal Kayhan İlkokulu Ortaokulu, Yemliha Piyade Uzman Çavuş Mürsel Gürlek İlkokulu, Yemliha Şehit Yunus Uygun Ortaokulu, İmamhatip Ortaokulu, Erkilet Atatürk İlkokulu, Erkilet General Emir Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Himmetdede Atatürk İlkokulu Ortaokulu, Güneşli İlkokulu, Güneşli Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu.

İncesu'da 235 öğrenci için taşıma hizmet alınacak

Diğer yandan İncesu ilçesinde de yeni eğitim öğretim yılında öğrenci taşıma hizmeti alınacak.  İncesu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 235 ilköğretim öğrencinin 180 işgünü 19 araçla taşıması için ihale yapacak. İhale ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 15 Ağustos 2024 saat 10:00’da yapılacak.