Kayseri'de spor camiasının acı günü

Kayseri'nin sevilen simalarından birisi daha ebediyete irtikal etti. Eski başkan ve emekli öğretmen Mehmet Emin Nas hayatını kaybetti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de spor camiasının acı günü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de hem spor hem eğitim camiasının acı günü. Kentin sevilen isimlerinden olan emekli öğretmen ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri eski başkanlarından Mehmet Emin Nas yaşamını yitirdi. 

66 yaşında yaşadığı rahatsızlık sonrası hayatını kaybeden Mehmet Emin Nas’ın acı haberini yakın dostu Halil Severcan verdi. Severcan çok üzgün olduğu söylediği mesajında şu ifadeleri kullandı; “Bu acı haberi aldığımda oldukça rahatsız durumdayım, bayram arifesinde telefonda görüşmüş, bayram ertesi Fehmi hocamı da alıp, sohbet edelim demiştik. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı o Mevlasına kavuştu. Bense kısmet olursa (sağlık durumum elverirse ) son yolculuğunda sevenleriyle birlikte Mehmet Emin Nas'ı ebedi dünyasına yolcu edeceğim.” 

Ülkücü camianın da sevilen ismi Mehmet Emin Nas’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Orgeneral Hulusi Akar Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Eski Mezarlığa defnedilecek.