Kayseri'de son 1 haftada neler oldu?

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri son bir haftada kentte yaptığı faaliyetleri açıkladığı bir rapor yayımladı. Ruhsatsız tabancadan, aranan şahıslara, hırsızlıktan kaçakçılığa birçok operasyon düzenlendi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de son 1 haftada neler oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından kentin huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 18-25 Ağustos tarihleri arasında yapılan faaliyetler açıklandı. 

Kayseri'de son 1 haftada neler oldu?

İşte Emniyetin son bir haftalık alışmasında yapılanlar: 

Terör örgütü soruşturmaları kapsamında 1 şahsa yasal işlem yapıldı.
8 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız tüfek, 5 adet kurusıkı tabanca, 2 adet havalı tabanca, 7 adet kapsam dışı bıçak ve 233 adet fişek ele geçirildi.
179 kg kaçak tütün ve 21.800 dal makaron ele geçirildi.
Aranan şahıslar kapsamında 7 şahıs yakalanmıştır. 4 olay kapsamında 11 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılarak şahıslar adli makamlara sevk edildi. 
211 yıl 7 ay 4 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 158 şahıs yakalanmış, 69 şahıs adli makamlarca tutuklandı.
130,24 gram narkotik madde ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. 8 operasyon kapsamında 24 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış, 7 şahıs Adli Makamlarca tutuklandı.
14 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı,
16 hırsızlık şüphelisi yakalanmış ve 5 şahıs tutuklandı.
1 adet çalıntı motosiklet ile birlikte, hırsızlık malı olan 600.000 TL değerindeki malzemeler ele geçirilmiş, tam ve eksiksiz olarak sahiplerine teslim edildi.