Kayseri'de son 1 haftada 13 faili meçhul olay aydınlatıldı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bayram tatili süresince de çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, çok sayıda aranan şahsı yakalarken, 13 faili meçhul olayı da aydınlattı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de son 1 haftada 13 faili meçhul olay aydınlatıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de huzur ve güvenliğin sağlanması için İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bayram tatili süresinde de sürdürdü. Ekipler 17-23 Haziran tarihleri arasında çok sayıda suçluyu yakalarken, 13 faili meçhul hırsızlık olayını da aydınlattı. 

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ekipleri faaliyetleri şöyle sıralandı: 
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından toplam 70 yıl 3 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 79 şahıs yakalanmış, 33 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır. 

7 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 4 adet kapsam dışı bıçak ve 48 adet fişek ele geçirilmiştir. 

13 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmış, bu olaylarla ilgili 12 şüpheli yakalanmıştır.

Hırsızlık malı olan 1.115.00 TL değerindeki malzemeler ele geçirilmiş, tam ve eksiksiz olarak sahiplerine teslim edilmiştir. 

542,15 gram narkotik madde ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. 6 operasyon kapmasında 13 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış, 4 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır. 

Emniyet Müdürlüğü çalışmalarının aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edeceğini de söyledi.